Usluge

Konzervativa i Endodoncija

Liječenje karijesa i liječenje kanala korijena zuba.

Liječenje kanala korijena (endodoncija) je terapijska procedura koja ima za cilj da sačuva zub od vađenja, a podrazumeva uklanjanje obolele ili inficirane pulpe (zubnog nerva). Za uspješnu terapiju važno je da kanal bude obradjen i napunjen do samog vrha.

Zakažite Galerija

Protetika

Mobilna i Fiksna

Izgubljeni zubi mogu se nadoknaditi fiksnim protetskim nadomjestkom (ne skida se) i mobilnim (skida se) ili kombinacijom.

Zakažite Galerija

Paradontologija i Oralna medicina

Put do savršenog osmeha je povezan sa sveobuhvatnim zdravljem desni.

Parodontologija je oblast koja se bavi zdravljem potpornog aparata zuba i mekih tkiva usne duplje. Terapija oboljelog parodoncijuma može biti kauzalna i hirurška. Oralna medicina je grana stomatologije koja se bavi dijagnostikom i liječenjem oboljenja usana, jezika i ostalih dijelova oralne sluzokože.

Zakažite Galerija

Dječija i preventivna stomatologija

Uspiješno rešavamo sve probleme kako kod mlečnih tako i na stalnim zubima.

Prvi korak sa stomatologijom je jako bitan, ako ne i najbitniji za razvijanje zdravog odnosa pacijent-terapeut u budućnosti. Zato je jako važno da dete ostvari taj kontakt pre prvih problema sa zubima.

Zakažite Galerija

Estetska Stomatologija

Estetska Stomatologija je umjetnost.

Žuti zubi, krivi zubi, oštećeni ili nepravilni zubi, uz pomoć najmodernijih metoda koje nudi estetska stomatologija, za čas mogu postati sjajni, lijepo oblikovani, pravilni i perfektno bijeli zubi. Ohrabrujuće je što su ove intervencije bez neprijatnosti i bola, zato više zaista nema razloga da se uljepšavanje zuba odlaže.

Zakažite Galerija

Ortodoncija

Mobilna i Fiksna

Ortodoncija se bavi ispravljanjem nepravilnog položaja zuba i do određenog uzrasta nepravilnosti položaja vilica. U periodu miješovite denticije to se postiže mobilnim aparatima, a u periodu stalne fiksnim protezama.

Zakažite Galerija

Oralna hirurgija

Vađenje (ekstrakcija) zuba, Apikotomija-resekcija korijena zuba, Resekcija frenuluma, Režanj operacija

Savremena stomatologija odgovarajućim hiruškim postupcima i primijenom lokalne anestezije, omogućava bezbolne oralno-hiruške intervencije sa minimalnom traumom okolnih tkiva i retkim postoperativnim komplikacijama.

Zakažite Galerija

Bijeljenje zuba

Da li je bijeljenje zuba stvarno moguće? Jednom recju, DA!

Bijeljenje zuba je proces uklanjanja raznih mrlja i diskoloracija sa površine zuba, a samim tim i boja zuba postaje bijelja. Bijeljenje zuba je veoma popularna procedura, jer možete bez ikakvih neprijatnosti i po pristupačnoj cijeni doći do preljepih bijelih zuba.

Zakažite Galerija

Cirkoni na zubima

Zubni nakit – cirkoni, diskretno će zasvijetlucati pri svakom Vašem osmijehu i, nema sumnje, ostaviti utisak na okolinu

Ukrašavanje zuba cirkonima je potpuno neškodljivo i bezbolno i ne oštećuje strukturu zuba. Ugradnja zubnog nakita zapravo i nije klasična ugradnja, već vrsta pričvršćavanja cirkona za zube. Cirkon sa zuba može da se ukloni u svakom trenutku.

Zakažite Galerija

Implantologija

Niko nije nezamjenjiv.

Implantologija pruža rješenja za sve oblike bezubosti (od manjka jednog do nedostatka svih zuba) te predstavlja idealno riješenje za osobe nezadovoljne klasičnom zubnom protezom.

Zakažite Galerija